Mors og fars opskrifter

 

Pasta

Kalkun

Hakket kød

Andet kød

Diverse

Desserter

Kager

 

 

Alfabetisk register

 

 

 

Pastaretter

Katrines pastaret (Pasta med broccoli og skinke)

Tomatsovs til pasta

Pasta med laks

Pasta med laks og rejer

Afrikansk tungryde

Milanesisk pastaret

 

 

 

Kalkunretter

Chop suey m. kalkun

Orientalske kalkunschnitzler

Nem kinakalkun

Senneps"koteletter"

Kalkun i chokoladesovs

 

 

 

Retter med hakket kød

Spaghettisovs med oksekød

Kødpie med kartoffel/gulerodsmos

Jægergryde

Sydlandsk farsgryde

Lyngryde

Momme’s kødret

Chilli con carne

Rosenkål i fars

Frikadeller med hvidløg

 

 

 

Retter med andet kød

Oksegryde fra Provence

Orientalsk svinemørbrad

Tyndsteg med lynstegte grønsager og citronpasta

 

 

 

Diverse

Fiskefiletter med ris og rejer

Tuntærte

Italiensk grønsagssuppe

Pizza

Rødvinsfondue

Varm og kold kartoffelsalat

Leverpostej

 

 

 

Desserter

Flødeis

Chokoladekage med is

Chokolademousse

Chokoladesovs

Engelsk rababercrumble

Nøddekage med kiwi

 

 

 

Kager

Gulerodskage

Courgettekage

Fedtebrød

Havregrynskager

Krydderkager med glasur

Æbleklodser